Proeflokaal

Proeflokaal

In ons proeflokaal maak je kennis met onze koffieblends en koffiemachines. Hier kun je op je gemak rondlopen, de verschillende machines bekijken en alle koffievariaties proeven. Zo ontdek je in alle rust de perfecte koffie voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging. Langskomen kan alleen, maar ook met een aantal collega’s. Wij staan vijf dagen per week paraat om jou van het beste advies én de beste smaakbeleving te voorzien!

Ontdek ons proeflokaal

Experience

Heb je niet alleen interesse in onze koffie’s, maar ook in andere (kantine)producten zoals koek, chips, frisdrank of seizoensgebonden producten? Dan nodigen wij je van harte uit in onze experience ruimte! Hier maak je kennis onze koffie én de kwaliteitsproducten van moederbedrijf ‘Van Dijk Groothandel’. Onder het genot van een lekker bakje Campenaer kun je al onze producten zien, voelen en proeven. En het fijne is: jouw persoonlijke adviseur neemt alle tijd voor je, geeft je handige tips én laat jou de nieuwste producten zien.

Maak kennis met onze experience ruimte
Barista Bulli

Tasting transporter & barista bulli

Graag kennismaken met onze heerlijke koffievariaties, maar het liefst gewoon bij jóu op locatie? Dan is onze Tasting Transporter de oplossing voor jou. Deze speciaal ingerichte transporter brengt graag een bezoekje aan jouw (bedrijfs)locatie en biedt al je collega’s de kans om kennis te maken met onze koffievariaties. Ben je al bekend met onze koffie en wil je het graag aanbieden tijdens jouw feest of event? Dan biedt de Barista Bulli uitkomst. Hiermee ben je altijd verzekerd van de lekkerste, verse koffie!

Ontdek onze proef-mogelijkheden on the road