Barista Bulli

De Barista Bulli maakt jouw event compleet!

Een speciale gelegenheid is niet compleet zonder een lekkere kop koffie. Onze Barista Bulli is daarom een gráág geziene gast op menig feest. Bezoekers kunnen aan de bar hun eigen koffie bestellen, in de smaak of variatie die ze zelf lekker vinden. Van een cappuccino of latte macchiato tot een stevige espresso; jouw persoonlijke ‘Campenaer Barista’ maakt elke koffie met liefde klaar!

Barista bulli huren

Onze Barista Bulli is uw eigen mobiele koffiebar, voorzien van een professionele barista. Je huurt de Barista Bulli voor events in onze regio. Van een paar uurtjes, tot een hele week. Met deze mobiele koffiebar weet je zeker dat de belangrijkste randvoorwaarde voor jouw bedrijfsopening, open dag of sportief evenement aanwezig is: een góede kop koffie. Blije bezoekers gegarandeerd. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Ook leuk: onze Tasting Transporter!

Binnenkort introduceren we het broertje van de Barista Bulli is onze zogeheten Tasting Transporter. Je raadt het al: een proeflokaal op wielen. Deze Tasting Transporter komt graag bij jou op locatie om álle medewerkers te laten kennismaken met de smaken van Campenaer. Zo betrek je iedereen bij de keuze en weet je zeker dat de koffie goed in de smaak valt. En dat heeft zo z’n voordelen, want ook onderzoek wijst uit: een goede kop koffie verhoogt het werkplezier aanzienlijk!

Interesse in onze Barista Bulli of Tasting Transporter? Wij laten je graag de mogelijkheden zien! Klik op de onderstaande button voor meer info.

Ja, ik wil meer info