Ervaer Campenaer

  • Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt.
  • Eigen technische dienst met monteurs.
  • One-stop-shop.
Product omschrijving koffie

Productomschrijving

Gemalen No. 66 is een overheerlijke frisse gemalen koffie met een licht fruitige afdronk, voor de liefhebber! De kastanjekleurige koffieboon heeft een geprononceerd aroma, een duidelijk rinse smaak en zoete nuances van geroosterde noten. Gemalen No. 66 is een mix van 80% Arabica en 20% Robusta koffiebonen.

De koffie is verkrijgbaar in een fijne maling, perfect voor jouw dagelijks kopje koffie.

Klanten vertellen

Wij werken met Campenaer Koffie, heel simpel omdat het gewoon super lekkere koffie is! Wat er zo fijn is, is het persoonlijke contact en bij eventuele storingen staat er snel een monteur op de stoep om de storing te verhelpen.

Bernadette

Breman Utiliteit Zwolle

Luchtfoto Pascalweg2 LR

Campenaer is sinds begin 2023 onze nieuwe leverancier van de warme dranken voorzieningen. Er zijn tijdens de kerstvakantie meer dan 100 automaten geleverd en geïnstalleerd, verdeeld over 38 onderwijslocaties. Een dergelijke grote implementatie is uitdagend, vraagt de nodige aandacht en zorg, maar is in dit geval heel soepel verlopen. De communicatielijnen zijn kort en Campenaer is daarbij erg meedenkend. We zijn tot dusver zeer tevreden over de samenwerking.

Frank van Ark

Inkoopadviseur Landstede Groep

Landstede

Wij praten graag over koffie, jij ook?

Ben je benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen, wil je meer over ons weten of heb je andere vragen? We staan je graag te woord!