Over ons

Koffiemachine voor op kantoor

Bent u op zoek naar de perfecte koffiemachine voor uw kantoor? Dan bent u bij Campenaer Koffie aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan koffieautomaten voor kantoren van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een simpele machine voor uw kleine kantoor of een geavanceerde koffieoplossing voor uw groot bedrijf, wij hebben precies wat u zoekt. Onze koffiemachines voor kantoor bieden de lekkerste koffie.

Koffiemachines

Passende koffiemachine

Een goede koffiemachine past bij uw kantoor. Daarom is het goed om van tevoren te bedenken wat jij en je collega’s van een koffiemachine op kantoor verwachten. Zo kan je bij Campenaer Koffie kiezen uit een uitgebreide selectie koffieautomaten, waaronder espressoapparaten, volautomatische koffiemachines en koffiemachines met ingebouwde melkopschuimer. Hierdoor kun je altijd de koffiemachine vinden die het beste bij je kantoor past en aan al je wensen voldoet. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste koffiemachines voor kantoor. Een kantoor koffiemachine uitzoeken doe je bij Campenaer Koffie.

Proeflokaal

Betrouwbaar

Onze koffiemachines voor kantoor zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt met de meest moderne technologieën. Hierdoor zijn ze zeer betrouwbaar en zorgen ze voor een uitstekende koffie ervaring voor jou en je collega’s. Bovendien zijn onze koffiemachines gemakkelijk te onderhouden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse verzorging. Bekijk onze koffieautomaten kantoor.

Proeflokaal

Onderhoud

Het is cruciaal dat alle koffiemachines voor kantoor naar behoren functioneren. Door onze keuze voor gerenommeerde fabrikanten, leggen we al een solide basis voor uw dagelijkse bakje koffie. Uiteraard kunnen er zich onverhoopt altijd storingen voordoen, deze zullen wij met onze eigen technische dienst altijd snel en adequaat oplossen. Daarnaast voeren wij preventief onderhoud uit op alle machines en stellen deze waar nodig bij om de juiste smaakextractie te behouden.

Duurzame inzameling

Koffie van Campenaer

Naast onze koffiemachines voor kantoor verkopen wij ook (h)eerlijke koffie. De boeren die onze koffiebonen verbouwen voldoen allemaal aan het Rainforest Alliance keurmerk. De beste bonen worden door ons geselecteerd en gemelangeerd tot unieke blends. Vervolgens wordt elke melange op haar eigen unieke brandprofiel gebrand. De koffie wordt dan verpakt, zodat u kan genieten van een heerlijk bakje koffie. Van elke zak koffie die jij bij ons koopt, ontvangt een kind in Mago een schoolmaaltijd.

Ervaer onze smaken

Uitstekende koffie-ervaring

Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte koffiemachine voor je kantoor. Wij bieden uitstekende klantenservice en technische ondersteuning, zodat je altijd verzekerd bent van een uitstekende koffie-ervaring.Kies vandaag nog voor Campenaer Koffie en geniet van de beste koffie in je kantoor. Bekijk onze selectie koffieautomaten en bestel direct online.

Campenaer koffie

Ervaer onze smaken,
ervaer onze mogelijkheden,
ervaer Campenaer.

Koffiekopje

Wij praten graag over koffie, jij ook?

Ben je benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen, wil je meer over ons weten of heb je andere vragen?

We staan je graag te woord!