Machines

Professionele koffiemachine kantoor

Op zoek naar een professionele koffiemachine voor je kantoor? Bij Campenaer Koffie vind je een uitgebreide selectie koffiemachines die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in professionele omgevingen. Of je nu op zoek bent naar een professionele koffiemachine voor je eigen kantoor of voor een groot bedrijf, bij ons vind je altijd de juiste professionele koffiemachine voor kantoor. Een koffieautomaat kantoor is heel persoonlijk, kom daarom gerust langs om onze selectie koffieautomaat kantoor te proberen. Een professioneel koffieapparaat nodig in jouw kantoor? Neem contact op, wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw perfecte koffie automaat.

Koffiemachines

Kwaliteit

Onze professionele koffiemachines zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt met de nieuwste technologieën.  Hierdoor zijn ze zeer betrouwbaar en zorgen ze voor een uitstekende koffie-ervaring voor jou en je medewerkers. Bovendien zijn onze koffiemachines gemakkelijk te onderhouden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse verzorging. Het grote onderhoud wordt gedaan door onze eigen monteurs. Dit zorgt ervoor dat je langer kan genieten van jouw professioneel koffieapparaat.

Duurzame inzameling

Automaten

Bij Campenaer Koffie kun je kiezen uit een uitgebreide selectie professioneel koffiemachines waaronder espresso-apparaten, volautomatische koffiemachines en koffiemachines met ingebouwde melkopschuimer. Hierdoor kun je altijd de professionele koffiemachine vinden die het beste bij je kantoor past en aan al je wensen voldoet. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van een keuze die past bij jouw bedrijf. Wij hebben ook diverse koffie apparaat bonen of  filterkoffie apparaat in ons assortiment.

Proeflokaal

Onderhoud professionele koffiemachine

Als je een professionele koffiemachine aanschaft bij Campenaer koffie, sluit je meteen een contract af voor het onderhoud van je machine. Wij voeren preventief onderhoud uit op alle machines en stellen deze waar nodig bij om de juiste smaakextractie te behouden. Zo weet je zeker dat jouw apparaat goed onderhouden wordt en jarenlang meegaat.

Proeflokaal

Huren

Wil je geen koffieapparaat kopen, maar wel huren? Ook dat kan bij Campenaer. Onze huurapparaten worden goed onderhouden en maken de lekkerste koffies. En als je toe bent aan een nieuw apparaat vanwege een uitbreiding of iets dergelijks, dan kan je de machine makkelijk ruilen voor een apparaat wat beter bij jouw bedrijf past.

Duurzaamheid & MVO

Koffieabonnement

Nooit meer zonder koffie zitten? Dat kan met ons abonnement voor koffie. Zo weet je zeker dat je altijd genoeg koffie hebt staan. Onze verschillende soorten koffie worden allemaal gebrand in de Hanzestad Kampen en dragen het UTZ-keurmerk. Zo kan je genieten van een (h)eerlijk kopje koffie. Naast het abonnement voor koffie is onze koffie ook los te bestellen.

Ervaar onze koffie in het proeflokaal

Koffiemachines professioneel

Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte professionele koffiemachine voor je kantoor. Wij bieden uitstekende klantenservice en technische ondersteuning, zodat je altijd verzekerd bent van een uitstekende koffie-ervaring. Kies vandaag nog voor Campenaer Koffie en geniet van de beste koffie in je kantoor. Bekijk onze selectie professionele koffiemachines en bestel direct online. Onze koffie apparaat bonen zijn uitermate geschikt voor op kantoor. Zo heb je altijd een lekker vers bakje koffie.

 

 

Koffie voor en door echte liefhebbers

Ervaer onze smaken,
ervaer onze mogelijkheden,
ervaer Campenaer.

Koffiekopje

Wij praten graag over koffie, jij ook?

Ben je benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen, wil je meer over ons weten of heb je andere vragen?

We staan je graag te woord!