Over ons

Koffiemachines voor jouw bedrijf

Op zoek naar de perfecte koffiemachine voor je bedrijf? Bij Campenaer Koffie vind je een uitgebreide selectie koffiemachines die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in bedrijven van alle groottes. Of je nu een kleine onderneming hebt of een groot bedrijf, bij ons vind je altijd de juiste koffiemachine voor jouw behoeften.

Koffiemachines

Campenaer koffiemachines

Onze koffiemachines voor bedrijven zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt met de meest moderne technologie├źn. Hierdoor zijn ze zeer betrouwbaar en zorgen ze voor een uitstekende koffie-ervaring voor jou en je medewerkers. Bovendien zijn onze koffiemachines gemakkelijk te onderhouden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse verzorging. De koffiemachines zijn geschikt voor kleine en grote bedrijven.

Duurzame inzameling

Aanschaf koffiemachine

Bij de aanschaf van een koffiemachine voor jouw bedrijf zijn er een aantal dingen waar je over na moet denken. Vraag je bijvoorbeeld af welke koffie veel wordt gedronken binnen jouw bedrijf, of er vaak kannen koffie gezet moeten worden en of er veel mensen gebruik gaan maken van een melkopschuimer. Bij Campenaer Koffie kun je kiezen uit een uitgebreide selectie koffiemachines, waaronder espresso-apparaten, volautomatische koffiemachines en koffiemachines met ingebouwde melkopschuimer. Hierdoor kun je altijd de koffiemachine vinden die het beste bij je bedrijf past en aan al je wensen voldoet. Ook als je een koffiemachine zoekt voor jouw kleine bedrijf.

Proeflokaal

Onderhoud

Het is belangrijk dat de koffiemachines voor je bedrijf goed functioneren. Door onze keuze voor betrouwbare fabrikanten leggen we al een sterke basis voor uw dagelijkse bakje koffie. Uiteraard kunnen er zich onverwachts altijd storingen voordoen, deze zullen wij met onze eigen technische dienst altijd snel oplossen. Daarnaast voeren wij preventief onderhoud uit op alle machines en stellen deze als het nodig is bij om de juiste smaak te behouden.

Proeflokaal

Koffie van Campenaer

Naast onze koffiemachines voor bedrijven verkopen wij ook (h)eerlijke koffie. De boeren die onze koffiebonen verbouwen voldoen allemaal aan het Rainforest Alliance keurmerk. De beste bonen worden door ons geselecteerd en gemelangeerd tot unieke blends. Vervolgens wordt elke melange op haar eigen unieke brandprofiel gebrand. De koffie wordt dan verpakt, zodat u kan genieten van een heerlijk bakje koffie. Van elke zak koffie die jij bij ons koopt, ontvangt een kind in Mago een schoolmaaltijd.

Campenaer koffie

Koffiemachines voor kleine en grote bedrijven

Of u nu werkzaam bent voor een groot of klein bedrijf, onze koffiemachines zijn voor zowel grote als kleine bedrijven geschikt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte koffiemachine voor je bedrijf. Wij bieden uitstekende klantenservice en technische ondersteuning, zodat je altijd verzekerd bent van een uitstekende koffie-ervaring. Zoek dus niet langer verder naar jouw koffieautomaat bedrijf.

Kies vandaag nog voor Campenaer Koffie en geniet van de beste koffie in je bedrijf. Bekijk onze selectie koffiemachines en bestel direct online.

Koffie voor en door echte liefhebbers

Ervaer onze smaken,
ervaer onze mogelijkheden,
ervaer Campenaer.

Koffiekopje

Wij praten graag over koffie, jij ook?

Ben je benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen, wil je meer over ons weten of heb je andere vragen?

We staan je graag te woord!