Campenaer Koffie Koffiemachine

Koffiemachine abonnement

Ben je op zoek naar een onbezorgd koffiemachine abonnement voor jouw bedrijf? Zodat jij kwaliteitskoffie op kantoor kan serveren zonder zorgen over het beheer van de koffievoorraad en het onderhoud van de koffiemachine? Bij Campenaer Koffie bieden wij een oplossing voor bedrijven die een koffiemachine abonnement willen afsluiten. Met ons abonnement geniet je van heerlijke koffie van topkwaliteit en zorgen wij voor de rest.

Campenaer Koffie Koffiemachine

Abonnement

Weet jij welk koffiemachine abonnement bij jouw bedrijf past? Bij de aanschaf van een koffiemachine moet je rekening houden met verschillende factoren. Zo is het belangrijk om te weten hoeveel mensen er in je bedrijf werken, wat voor soort koffie zij prefereren en wat je budget is voor een koffiemachine abonnement.

Onze koffiemachine abonnementen zijn ontworpen om aan de wensen van elk bedrijf te voldoen, ongeacht de grootte van het bedrijf of de gewenste koffie-ervaring. Met ons uitgebreide aanbod van professionele koffiemachines, waaronder volautomatische koffiemachines, espressoapparaten en koffiemachines met ingebouwde melkopschuimer, hebben wij altijd de juiste oplossing voor jouw bedrijf. Zie je door al deze informatie de koffie niet meer? Neem dan contact op, we helpen je graag bij het maken van jouw keuze.

Experience ruimte

Campenaer koffie

De koffie die je bij het koffiemachine abonnement krijgt is Campenaer koffie. Gebrand en verwerkt in de Hanzestad Kampen, zorgt deze koffie voor een heerlijk rustmoment. De verschillende soorten koffie hebben elk hun eigen smaak. Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende soorten koffie, je kan zelfs langskomen om de verschillende smaken te proeven. Campenaer koffie is verantwoord en draagt het UTZ-keurmerk. Daarnaast wordt er met elke aankoop een schoolmaaltijd aan een kind in Mago, Kenia geschonken.

Technische Dienst Campenaer Koffie

Service

Onze koffiemachine abonnementen zijn meer dan alleen een huurovereenkomst, wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van kwaliteitskoffie op kantoor. Wij bieden een all-inclusive service waarbij het onderhoud en de reparatie van de koffiemachine zijn inbegrepen, evenals de periodieke levering van de koffiebonen en andere benodigdheden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de koffievoorraad en het onderhoud van de koffiemachine en kan je je blijven richten op je werk. Bekijk de mogelijkheden voor een koffiebonen abonnement.

Proeflokaal Campenaer Koffie

Advies

Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor jouw bedrijf en om je te adviseren over de beste koffiemelanges. Wij bieden ook proeverijen aan zodat je de verschillende koffiemelanges zelf kunt proeven en de beste keuze kunt maken voor jouw bedrijf.

 

Kies vandaag nog voor een koffiemachine abonnement van Campenaer Koffie en geniet van heerlijke koffie van topkwaliteit. Zo spendeer je je tijd op kantoor zonder zorgen over koffie. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze selectie koffiemachines en abonnementen en bestel direct online.

Koffie voor en door echte liefhebbers

Ervaer onze smaken,
ervaer onze mogelijkheden,
ervaer Campenaer.

Koffiekopje

Wij praten graag over koffie, jij ook?

Ben je benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen, wil je meer over ons weten of heb je andere vragen?

We staan je graag te woord!