Koffiemachines

Zakelijke koffiemachine

Op zoek naar de perfecte zakelijke koffiemachine voor jouw bedrijf? Bij Campenaer Koffie vind je een uitgebreide selectie koffiemachines die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in zakelijke omgevingen. Of je nu een kleine onderneming hebt of een groot bedrijf, bij ons vind je altijd de juiste zakelijke koffiemachine voor jouw behoeften.

 

Proeflokaal

Betrouwbaar

Onze zakelijke koffiemachines zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt met de modernste technologieën. Hierdoor zijn ze zeer betrouwbaar en zorgen ze voor een uitstekende koffie-ervaring voor jou en je collega’s. Bovendien zijn onze koffiemachines gemakkelijk te onderhouden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse verzorging.

Duurzame inzameling

Zakelijke koffiemachine aanschaffen

Een zakelijke koffiemachine moet aan verschillende eisen voldoen. Zo moet hij passen bij de wensen van je collega’s en de werkzaamheden van je bedrijf. Bij Campenaer Koffie kan je kiezen uit een uitgebreide selectie zakelijke koffiemachines, waaronder espressoapparaten, volautomatische koffiemachines en koffiemachines met ingebouwde melkopschuimer. Hierdoor kun je altijd de koffiemachine vinden die het beste bij je bedrijf past en aan al je wensen voldoet. Zo hebben jij en je collega’s elke dag de lekkerste koffie.

Proeflokaal

Abonnement

Koffiemachines voor zakelijk gebruik moeten goed onderhouden worden. Daarbij is het fijn als er altijd een voorraad koffie beschikbaar is. Als je een koffiemachine zakelijk bij ons aanschaft, sluit je meteen een serviceabonnement en eventueel een bonenabonnement af. Dit abonnement wordt aangepast aan jouw wensen, maar zo weet je altijd dat jouw apparaat goed onderhouden wordt.

Oprichting

Koffie van Campenaer

Onze zakelijke koffiemachines zijn perfect voor onze (h)eerlijke koffie. De boeren die onze koffiebonen verbouwen voldoen allemaal aan het Rainforest Alliance keurmerk. De beste bonen worden door ons geselecteerd en gemengd tot unieke blends. Vervolgens wordt elke melange op haar eigen unieke brandprofiel gebrand. De koffie wordt daarna meteen verpakt, zodat u kan genieten van een heerlijk bakje verse koffie. Daarnaast ontvangt, voor elke zak koffie die jij bij ons koopt, een kind in Mago een schoolmaaltijd.

Over ons

De beste zakelijke koffiemachine

Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte zakelijke koffiemachine voor je bedrijf. Wij bieden uitstekende klantenservice en technische ondersteuning, zodat je altijd verzekerd bent van een uitstekende koffie-ervaring. Zo genieten jij en je collega’s elke dag van jullie koffiemoment.

Kies vandaag nog voor Campenaer Koffie en geniet van de beste koffie in je bedrijf. Bekijk onze selectie zakelijke koffiemachines en neem contact op voor meer informatie. We helpen je graag!

Koffie voor en door echte liefhebbers

Ervaer onze smaken,
ervaer onze mogelijkheden,
ervaer Campenaer.

Koffiekopje

Wij praten graag over koffie, jij ook?

Ben je benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen, wil je meer over ons weten of heb je andere vragen?

We staan je graag te woord!