Experience ruimte

Koffiemachine huren zakelijk

Bij Campenaer Koffie begrijpen we dat bedrijven behoefte hebben aan zakelijke koffiezetapparaten van hoge kwaliteit, maar niet per se een zakelijk apparaat willen aanschaffen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om onze zakelijke koffiemachines te huren, zodat je altijd van de beste koffie kunt genieten zonder grote investeringen te hoeven doen. Dit zorgt er ook voor dat je flexibeler bent, bijvoorbeeld bij een plotselinge groei van je bedrijf. Dan kan je het apparaat makkelijk inruilen en een grotere koffiemachine huren. Koffie huren wordt zo supersimpel.

Gecertificeerd Barista’s

Uitstekende koffie-ervaring

Onze zakelijke koffiezetapparaten zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en zijn gemaakt met de nieuwste technologieën. Ze zijn betrouwbaar en zorgen voor een uitstekende koffie-ervaring voor jou en je medewerkers. Onze apparaten zijn beschikbaar in verschillende formaten en capaciteiten, zodat je altijd het perfecte koffiezetapparaat voor jouw bedrijf kunt vinden. Vind je het lastig om een keuze te maken? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van jouw koffie huren-abonnement. Zo weet je zeker dat je koffieabonnement aansluit op de wensen van jou en van je bedrijf.

Koffiemachines

Koffieautomaat huren

Wil je een koffieautomaat huren? Elk bedrijf is anders, daarom bieden we bij Campenaer Koffie verschillende huuropties aan die passen bij jouw specifieke wensen. Of je nu een koffiezetapparaat nodig hebt voor een klein of groot bedrijf, we hebben de juiste huuroptie voor jou. Onze flexibele contracten stellen je in staat om de huurperiode aan te passen aan jouw specifieke wensen om een koffie automaat te huren.

Van Dijk Groothandel

Onderhoud

Als je kiest om een koffiezetapparaat te huren van Campenaer Koffie, hoef je je ook geen zorgen te maken over de dagelijkse verzorging en het onderhoud van de machine. Onze deskundige technici zorgen voor het onderhoud en eventuele reparaties, zodat je altijd kunt genieten van de beste koffie. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om periodiek koffiebonen te leveren, zodat je altijd verse koffie hebt zonder dat je zelf iets hoeft te doen.

Over ons

Klantenservice

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste koffiezetapparaat voor jouw bedrijf en om eventuele vragen te beantwoorden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met jouw keuze voor Campenaer Koffie. Zo kan je met een gerust hart jouw zakelijke koffiemachine huren.

Ervaar onze koffie in het proeflokaal

Koffie huren zakelijk

Kies vandaag nog voor het huren van een zakelijk koffiezetapparaat van Campenaer Koffie en geniet van de beste koffie zonder grote investeringen te hoeven doen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze opties en kies het koffiezetapparaat dat het beste bij jouw bedrijf past.

Koffie voor en door echte liefhebbers

Ervaer onze smaken,
ervaer onze mogelijkheden,
ervaer Campenaer.

Koffiekopje

Wij praten graag over koffie, jij ook?

Ben je benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen,wil je meer over ons weten of heb je andere vragen?

We staan je graag te woord!