Campenaer Koffie Koffiemachine

Koffiebonen abonnement

Als bedrijf wil je altijd de beste koffie voor je medewerkers en klanten. Met het koffiebonen abonnement van Campenaer Koffie hoef je je geen zorgen meer te maken over het bijhouden van je koffievoorraad of het vinden van de beste kwaliteit koffiebonen. Bij aanschaf van een koffiemachine bieden wij bedrijven namelijk de mogelijkheid om een koffiebonen abonnement af te sluiten, waarbij je periodiek een lading Campenaer koffie ontvangt. Het abonnement is maatwerk, dus we zorgen ervoor dat de aantallen aansluiten bij jouw bedrijf.

Experience ruimte

Campenaer koffiebonen

Met een koffiebonen abonnement hoef je niet langer naar de supermarkt te gaan om koffiebonen te kopen, omdat de koffiebonen bij jouw bedrijf worden geleverd. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het bijhouden van je koffievoorraad. Bovendien ontvang je bij iedere levering koffie van de hoogste kwaliteit, omdat we alleen werken met Campenaer koffiebonen. Campenaer koffie is (h)eerlijke koffie, die gebrand wordt in de Hanzestad Kampen. De koffie draagt het UTZ-keurmerk, wat aangeeft dat de koffie op een eerlijke manier geproduceerd wordt. Met elke aankoop van Campenaer koffie sponsor je ook nog eens een goed doel!

Campenaer Koffie Koffiemachine

Abonnement

Ons koffiebonen abonnement is volledig aanpasbaar aan de behoeften van jouw bedrijf. Je kunt zelf bepalen hoeveel koffiebonen je nodig hebt en hoe vaak je een levering wilt ontvangen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd genoeg koffie in huis hebt, maar ook nooit te veel, zodat je nooit koffie hoeft weg te gooien. Bovendien kun je het abonnement op elk moment aanpassen of stopzetten, afhankelijk van de behoeften van je bedrijf. Daarnaast bieden we ook koffiemachines abonnementen zodat we je volledig kunnen ontzorgen.

Service

Met ons koffiebonen abonnement ontvang je niet alleen koffie van de hoogste kwaliteit, maar profiteer je ook van onze uitstekende service. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte koffiebonen voor jouw bedrijf. We geven je graag advies over welke koffie het beste past bij jouw koffiemachine en smaakvoorkeur.

Campenaer Koffie Groothandel

Levering

Bovendien bieden wij snelle en betrouwbare levering. Je ontvangt jouw lading koffiebonen altijd op de afgesproken datum, zodat je nooit zonder koffie komt te zitten. Zo kun je altijd genieten van de beste koffie voor jouw bedrijf.

Wil je graag meer weten over ons koffiebonen abonnement en hoe dit past bij de behoeften van jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en onze medewerkers helpen je graag verder. Kies vandaag nog voor het koffiebonen abonnement van Campenaer Koffie en geniet van de beste koffie voor jouw bedrijf.

Koffie voor en door echte liefhebbers

Ervaer onze smaken,
ervaer onze mogelijkheden,
ervaer Campenaer.

Koffiekopje

Wij praten graag over koffie, jij ook?

Ben je benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen, wil je meer over ons weten of heb je andere vragen?

We staan je graag te woord!