Koffiemachines

Koffiezetapparaat bedrijven

Op zoek naar een koffiezetapparaat voor bedrijven? Als bedrijf is het belangrijk om je medewerkers te voorzien van goede koffie. Een kwalitatief hoogwaardig koffiezetapparaat is daarbij onmisbaar. Bij Campenaer Koffie hebben we een uitgebreide selectie koffiezetapparaten speciaal voor het gebruik in bedrijven. Of je nu een koffieautomaat nodig hebt voor een kleine onderneming of een groot bedrijf, bij ons vind je altijd het perfecte koffiezetapparaat voor jouw bedrijf.

Duurzame inzameling

Passend koffiezetapparaat

Bij Campenaer Koffie kun je kiezen uit een uitgebreide selectie koffiezetapparaten, waaronder espressoapparaten, volautomatische koffiemachines en koffiemachines met ingebouwde melkopschuimer. Onze koffiezetapparaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs, zodat je altijd het koffiezetapparaat kunt vinden dat het beste past bij jouw bedrijf en aan al je wensen voldoet. Zo kun je apparaten uitkiezen op hoeveelheid medewerkers en/of wensen van verschillende koffiesoorten

Proeflokaal

Kwaliteit

Kwaliteit is onze hoogste prioriteit bij de koffieautomaat voor bedrijven. Onze koffiezetapparaten worden gemaakt met de nieuwste technologieën, waardoor ze zeer betrouwbaar zijn en zorgen voor een uitstekende koffie-ervaring voor jou en je medewerkers. Bovendien zijn onze koffiezetapparaten eenvoudig te onderhouden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse verzorging en onderhoud.

Proeflokaal

Advies en service

Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte koffiezetapparaat voor je bedrijf. Wij bieden uitstekende klantenservice en technische ondersteuning, zodat je altijd verzekerd bent van een uitstekende koffie-ervaring. Wij zorgen er ook voor dat het koffiezetapparaat op de juiste manier wordt geïnstalleerd en dat medewerkers weten hoe ze het apparaat moeten gebruiken.

Experience ruimte

Abonnement

Naast de aanschaf van een koffiezetapparaat, bieden wij een koffiezetapparaat abonnement aan. Met ons koffiezetapparaat abonnement ben je verzekerd van periodieke onderhoudsbeurten aan het koffiezetapparaat. Zo ben je altijd verzekerd van de beste koffie in je bedrijf zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het onderhoud van het apparaat.

Duurzaamheid & MVO

Koffie abonnement

Daarnaast kan je bij Campenaer koffie ook een koffie abonnement afsluiten, zo weet je altijd zeker dat je genoeg koffie hebt. Campenaer koffie draagt het Rainforest Alliance keurmerk en is dus duurzaam geproduceerd. Daarnaast schenkt Campenaer bij elke aankoop een rrn schoolmaaltijd aan een kind in Mago.

Kies vandaag nog voor Campenaer Koffie en geniet van de beste koffie in je bedrijf. Bekijk onze selectie koffiezetapparaten en vraag vrijblijvend advies aan onze deskundige medewerkers. Bestel direct online of neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Gecertificeerd Barista’s

Ervaer onze smaken,
ervaer onze mogelijkheden,
ervaer Campenaer.

Koffiekopje

Wij praten graag over koffie, jij ook?

Ben je benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen, wil je meer over ons weten of heb je andere vragen?

We staan je graag te woord!